Over ons

Wij vinden het belangrijk dat u weet met wie u zaken doet. Hieronder daarom wat meer uitleg over de achterliggende organisatie en de drijvende krachten achter Beleggingsklok.nl.

Neemt u gerust contact op om nader kennis te maken.

Harm van Dal

HarmOprichter en hoofdredacteur van deze website is drs. H.H.J.M. van Dal (Harm). Harm is werkzaam bij Total Investment Services als vermogensbeheerder (sinds 2004). Hij is ingeschreven als vermogensbeheerder in het register van het Dutch Securities Institute.

Harm heeft een universitaire studie Beleggingstheorie afgerond (2006) en tracht de opgedane kennis nu alweer enkele jaren op een gestructureerde manier in de praktijk te brengen.

Reeds in 2005 werd er een begin gemaakt met het “Beleggingsklok”-concept. In de loop der jaren is deze methodiek, door praktijkervaringen en wetenschappelijke studies, uitgegroeid tot de methode zoals deze nu toegepast wordt.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website www.invest.nl/vanDal

Total Investment Services

Total Investment Services BV is een onafhankelijke, Nederlandse vermogensbeheerder. Sinds 1986 is Total Investment Services haar cliënten op velerlei financieel gebied van dienst. Zij opereert daarbij onafhankelijk van de standaard banken.

Total Investment Services beschikt over een vergunning van de toezichthoudende Autoriteit Financiële Markten, valt onder het prudentieel toezicht van De Nederlandsche Bank, is deelnemer in het Dutch Securities Institute en is aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website www.invest.nl


.